Nina Kleingeld studiogast in Cultuur071

Grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar Nina Kleingeld is studiogast, ze volgt haar eigen weg in de voetsporen van haar vader kunstenaar Jan Kleingeld. Ook te gast; ‘laagleraar’ Jos van de Broek over zijn theatercollege over de elementen, en Ton Holswilder; nieuwe eigenaar van De Burcht. Gaat het weer zo’n culturele hotspot worden als in vroeger tijden? Spoiler alert: als het aan hem en zijn vrouw ligt wel.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline