Officiële opening van pop-up restaurant Happietaria

Pop-up studentenrestaurant Happietaria Leiden is deze week officieel geopend door Tweede Kamerlid Carola Schouten van de ChristenUnie. In het bijzijn van familie en vrienden heeft voorzitter Joost Vedder vol trots het eindresultaat getoond van het bijzondere restaurant waaraan hij en zijn team sinds augustus 2016 keihard hebben gewerkt.

Annabel van der Meulen in gesprek met Carola Schouten van de ChristenUnie.

Annabel van der Meulen in gesprek met voorzitter Happietaria Joost Vedder.  

Happietaria is een tijdelijk restaurant, gevestigd in Nieuwe Energie, dat gerund wordt door studenten met als uitgangspunt, financiële steun aan een goed doel.

Happietaria is tot 24 februari open met als doel om minstens 30.000 euro bijeen te krijgen voor hulporganisatie Tear in Bolivia. Tear zet zich in voor een groot project tegen geweld van vrouwen en kinderen in Zuid-Amerika. Zij kunnen met dit bedrag enorm veel slachtoffers van geweld helpen weer een toekomst op te bouwen.
Een gezellig restaurant waarmee bovendien een goed doel wordt gesteund.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline