Dronken oma met kleinkind van de weg gehaald

Op de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp heeft de politie zondagavond een alcoholcontrole gehouden. Daarbij werd onder andere een vrouw betrapt op rijden onder invloed. De vrouw moest mee naar het bureau voor een blaastest. Daar blies zij 255 ug/l.

De politie meldt verder dat naast de vrouw haar kleinkind in de auto zat. “Kwalijk,” aldus de politie die een zorgmelding heeft gedaan bij Veilig Thuis. Ook zijn de ouders van het kind in kennis gesteld.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline