Beschonken automobilist knalt op rotonde tegen boom

Vanmorgen rond 5.45 uur is een dronken automobilist op de rotonde bij de Abtspoelweg en de Lange Voort in Oegstgeest uit de bocht gevlogen. Een passerende ambulance zag het voertuig tegen een boom staan en seinde de politie in. De bestuurder stond naast zijn voertuig.

Het ambulancepersoneel heeft de man op verwondingen onderzocht. Hij bleek wonderwel ongedeerd terwijl zijn auto behoorlijk in puin lag en ook de airbags uit waren gegaan.

De politie stelde vervolgens met een blaastest vast dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau. Voor het voertuig werd een bergingsbedrijf gewaarschuwd. Op het politiebureau blies de bestuurder 630 ugl. Het rijbewijs van de bestuurder is daarop ingenomen en is er proces-verbaal opgemaakt.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline