Cultuur071 met Robin Akkerman over de kunst de Stijl en de Geus

Studiogast is kunstschilder en voormalig psycholoog Robin Akkerman. Hij maakt onder meer stadsgezichten en portretten en laat zich inspireren door Spaanse muziek. Verder aandacht voor het Leids Amateurkunst Festival, Frits van Oosten heeft een oproep aan amateurgezelschappen. Nicole Roepers, conservator van Museum de Lakenhal is er ook om te vertellen over de tentoonstelling ‘Natuurlijk’ in Galerie LUMC.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline