Leidse Jazzweek en Opschmùck in Cultuur071

De eerste uitzending van het nieuwe jaar ontvangen Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok de eigenaar van jazzcafé de Twee Spieghels Colin van Gestel. Hij is ook organisator van de Leidse Blues en Jazzweek. Verder te gast is Kevin Jolly, hij vertelt over zijn cabaretgroep Oeloek die in theater Ins Blau de voorstelling Opschmùck speelt. Verder hoor je Peter Visser en Govert de Kok.

Volgende week is Pieter van der Wielen studiogast, hij is radiomaker van VPRO’s ‘Nooit meer slapen’ op NPO1.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline