Mondriana, moordwijven en de Muze in Cultuur071

1

In de laatste reguliere uitzending van 2016 is Marlen Beek Visser studiogast. Ze is een thrillerschrijfster en presenteerde op 16 december haar tweede boek. Verder aandacht voor het jaar van de stijl. Uitgeverij de Muze doet mee met een serie De Stijl en De Muze. Marianne Oosterop van de uitgeverij is er om te vertellen wat de plannen zijn, en redactielid en schrijver kunsthistoricus Michael van Hoogenhuyze duikt inhoudelijk in de materie. Zo blijkt de studio opeens een stuk mooier dan we dachten. Luister hier de uitzending terug!

Aankondiging
Vrijdag 23 december vindt in de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal onze jaarlijkse eindejaarsuitzending plaats. Je kunt daarbij zijn van 16:00 uur tot 18:00 uur, daarna heffen we het glas op het nieuwe jaar. Te gast zijn onder meer Bart van Mossel, Mirjam Flik, Wouter Ydema, Govert de Kok, Gideon Boer en Henny Zwaan. Er is muziek van Leuk!, een Ukelele orkest. Jan Stroomer neemt plaats achter de piano en de mannen van Plaatjes vullen Gaatjes vullen de gaatjes met plaatjes.

photovisi-download-1

Delen

1 reactie

  1. Joop J.Gijsman op

    Ik denk dat we behoefte hebben aan een wat kritische krant of nieuwsbrief. Al die ongelukken en verslagen maar niet het artikel in het LD overgenomen met de mening van de voorzitter van ZZ Leiden over de voortdurende overschrijding van begrotingen ten koste van een basketbalhal, de schaatshal en de opknapbeurt van een aantal gebouwen zoals het ELO, Stiel heeft zijn best gedaan maar stopt ermee.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline