Happietaria Leiden vindt weer onderdak in Nieuwe Energie

Pop-up studentenrestaurant Happietaria Leiden opent op 1 februari weer de deuren. Inmiddels is bekend geworden dat het restaurant ook dit jaar onderdak heeft gevonden in de Nieuwe Energie aan de 3e Binnenvestgracht. De studenten halen elk jaar geld op voor het goede doel door een tijdelijk restaurant te runnen. Het doel is dit keer het bijeen krijgen van 30.000 euro voor een project van hulporganisatie Tear in Bolivia.

Tear wil het geld gebruiken voor een project om geweld tegen vrouwen en kinderen in het Zuid-Amerikaanse land te voorkomen en slachtoffers van geweld te helpen.


Annabel van der Meulen in gesprek met voorzitter Joost Vedder voorzitter van Happietaria over het pop-up studentenrestaurant.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline