Burgemeester spreekt bij politiek café van CDA Leiden

1

Het CDA Leiden organiseert op donderdagavond 15 december een politiek café met als thema veiligheid. Tijdens deze avond is burgemeester Henri Lenferink als gast aanwezig. Actuele onderwerpen uit de Leidse samenleving komen aan bod en zullen door burgemeester Lenferink besproken worden met de aanwezigen.

Duoraadslid Julius Terpstra van het CDA Leiden vertelt over het politiek café met de burgemeester.

Het politiek café vindt plaats in restaurant Buddhas aan de Botermarkt 20. De aanvang is 21.00 uur en iedereen is welkom.

Delen

1 reactie

  1. Maarten de Spek op

    Zou onze Tukker Burgervader zijn vertrek gaan aankondigen? Want wij balen nog steeds van zijn gebrul “ROC Lammer bepaalt skyline van Leiden”. Waarom deed ie dat onlangs niet op de PvdA bijeenkomst? Of wast deze Pontius Pilate zijn handjes weer eens in onschuld in het Rijnwater langs de Bree.
    En de heer Asscher kan nog wel wat betere collega debaters al of niet met platnederlands accent gebruiken. Om de splinterpartij zetels bijeen te schrapen of gewoon uit het politieke landschap te verdwijnen.
    In Wassenaar en Voorschoten geven zijn burg collega’s al het goede voorbeeld. De grote schoonmaak van de gevestigde orde die dit land zo verpest en verziekt is in volle gang.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline