DIOK vs RC Waterland via livestream te volgen

Voor DIOK is het zaterdag erop of eronder. De laatste wedstrijden gingen verloren en daardoor staat de rugbyploeg uit Leiden op een tiende plaats in de Ereklasse. Om in de tweede fase van de competitie in de kampioenspoule te komen, moeten de komende wedstrijden worden gewonnen. Te beginnen tegen RC Waterland, dat dit weekend naar Leiden komt. De wedstrijd wordt live uitgezonden door onze partner Vanaf de Zijlijn en is te volgen op sleutelstad.nl.

De livestream is zaterdag te volgen vanaf 14.55 uur. Na afloop komt de wedstrijd re-live beschikbaar.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline