Pollie Hogenboom studiogast in Cultuur071

Beeldend kunstenaar Pollie Hogenboom is studiogast vandaag. Verder onder meer aandacht voor het inmiddels 35 jaar bestaande Antiquariaat Klikspaan. Mijnheer van Maanen zelf komt er over vertellen. Peter Visser is er ook, natuurlijk. En hoe zit het eigenlijk met het ‘Pilgrimjaar’ in Leiden, Stad van Ontdekkingen? Gideon Roggeveen breekt zijn tong over Natalie Imbruglia en heeft zin in kerst, Han Ruijgrok in borstplaat.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline