Directeur Martijn Bulthuis van Leiden Marketing studiogast in Cultuur071

Uitzending gemist. Kijk eens aan, de directeur zelf van Leiden Marketing Martijn Bulthuis is studiogast bij Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok. Wat doen ze daar precies, en hoe zien de Signatures Cultuurweken er volgend jaar uit? Verder is er onder meer aandacht voor het Taalmuseum Leiden en het Taalcafé van BplusC. Peter, Peter, Peter Visser is er ook en we draaien ook nog twee sinterklaasliedjes. Dag hoor.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline