Steen valt uit gevel Hartebrugkerk

2

Vrijdagavond is er een steen losgeraakt uit de gevel van de Hartebrugkerk aan de Haarlemmerstraat. De steen viel op straat, niemand werd geraakt.

Politie en brandweer kwamen snel poolshoogte nemen. De politie zette de omgeving van de kerk af met de hekken die er toch al stonden voor het anti-zwarte pieten protest dat morgen op die plek wordt gehouden. Vervolgens heeft de brandweer een gevelinspectie uitgevoerd om te kijken of er nog meer stenen loszitten. Dat lijkt niet het geval te zijn.

Delen

2 reacties

  1. René Dentener op

    De vallende steen geeft wel letterlijk uitvoering aan de latijnse tekst (‘Hic Domus Dei est et Porta Coeli’) die zich op de voorgevel van deze kerk bevindt…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline