Leiden Helpt sluit dierenvoedselbank

Het idee van de Stichting Leiden Helpt leek zo sympathiek, en was het eigenlijk ook wel. Een dierenvoedselbank voor de cliënten van het Leidsch Trefpunt. Maar toch sluit het initiatief na een halfjaar alweer de deuren. Vraag is er wel, maar aanbod blijft uit en de stichting heeft zelf geen middelen om de boel draaiende te houden. Volgende week vrijdag, 25 november, is de dierenvoedselbank aan de Willem Barentzstraat voor het laatst open.

De ruimte die vrijkomt door het verdwijnen van de dierenvoedselbank wordt in gebruik genomen door de Stichting Honden Vermist.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline