Alleen materiële schade bij kop-staartbotsing op Lammenschansweg

Woensdagmiddag zijn op de Lammenschansweg drie voertuigen op elkaar gebotst. Het gaat om twee bestelbusjes en een personenauto. De achterste bestelbus raakte bij de aanrijding ernstig beschadigd. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Mogelijk was een defect aan de remmen de oorzaak van de kop-staartbotsing. De bestuurder heeft verklaard dat de remmen niet goed werkten. Een bergingsbedrijf moest eraan te pas komen om twee van de drie voertuigen weg te slepen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline