Inschrijving Leidse Sportprijzen van start

De Gemeente Leiden en de Leidse Sport Federatie (LSF) roepen Leidse sportverenigingen op om sporters voor te dragen voor de Leidse Sportprijzen. Het gaat om de verkiezing tot sportman, sportvrouw, aangepaste sporter, sportploeg en coach van 2016. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 10 februari 2017 in de Aalmarktzaal. Kandidaten aanmelden kan tot 13 december.

De winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van Jeroen Straathof. Aanmelden kan met het aanmeldingsformulier op de website van de LSF. Er kunnen per onderdeel maximaal twee kandidaten voor worden gedragen vanuit de vereniging. In de reglementen zijn een aantal criteria opgenomen. Zo geldt voor alle onderdelen dat de sporter in Leiden moet wonen of uitkomt voor een Leidse Sportvereniging.

Tijdens de Leidse Sportprijzen worden ook alle Leidse jeugdkampioenen gehuldigd. Deze kunnen worden aangemeld bij breedtesportcoördinator Rik van der Geest via r.vandergeest@leiden.nl.


Reanne van Kleef sprak met breedtesportcoördinator Rik van der Geest van de gemeente over de zoektocht naar Leidse kampioenen en de Leidse Sportprijzen 2016.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline