Anderhalve kilo henneptoppen gevonden bij beddenbedrijf

18

Het Haags Economisch Interventieteam (HEIT) heeft donderdagmiddag en -avond een doorzoeking gedaan in een bedrijfspand aan de Brandts Buyskade. De politie had vermoedens dat het bedrijf werd gebruikt voor witwaspraktijken of handel in verdovende middelen.

Het HEIT, bestaande uit medewerkers van de politie, Douane, UWV, energiebedrijf en gemeente, heeft vervolgens een bedrijfscontrole gedaan. De eigenaar, een 40-jarige Leiderdorper, werd in het bedrijf aangehouden toen de Douane even later in één van de bijbehorende garageboxen 1,5 kilo gedroogde henneptoppen in twee zakken vond. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder verhoor. De politie doet verder onderzoek.

Delen

18 reacties

  1. Genoeg klanten die daar een bed kochten en vuurwerk niet te vergeten tijdens de jaarwisseling had die het van openingstijd tot sluitings tijd top drukte en een bed neem je niet gelijk mee dus als je mensen naar binnen ziet lopen en met niks naar buiten betekend dat bed is besteld en thuis wordt geleverd ken genoeg mensen die een bed van die zaak hebben gekocht en zeer tevreden. Hard werkende man die erin wordt geluisd door iemand die heel jaloers is

  2. Jammer dat die 1500 gram topjes wiet (zes pakken koffie slechts, anderhalve liter melk) vernietigd, verbrand zullen worden.
    Dit helend pretkruid werkt pijnstillend bij o.a. kanker- en MS patiënten en brengt daarnaast een lichte euforie bij de recreatieve gebruiker tot stand. Bij kanker gebruikte chemokuren, die verlies van eetlust veroorzaken (naast het kaal worden) kan cannabis gunstig werken door zgn. vreetkicks, opgewekt door die mediwiet.
    Wiet vermindert ook de vreselijke misselijkheid bij de chemokankerpatiënten.
    Totaal ander effect dan bij alcoholgebruik of voetbal eigenlijk zeg maar.
    Maar ja, de mensen van HEIT zullen hun targets wel moeten halen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline