Leids bedrijf Index Books wint FD Gazelleprijs 2016

Het Leidse bedrijf Index Books van Christiaan van Minnen is één van de winnaars van de FD Gazellen Awards 2016. Dat zijn de prijzen die het Financieel Dagblad jaarlijks uitreikt aan bedrijven in Nederland die over de afgelopen jaren een uitzonderlijke groei doormaakten.

“Wij zijn enorm vereerd dat ons bedrijf in 2016 bij die selecte club hoort,” zegt Van Minnen die de prijs op 22 november in ontvangst mag nemen tijdens een grote happening in Theater Amsterdam.

Index Bookt vierde enkele maanden geleden nog het 25-jarig bestaan met een symposium.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline