Drukbezochte Open Pandendag van Centrummanagement Leiden

2

Voor het vierde jaar op rij werd gisteren de Open Pandendag georganiseerd door het Centrummanagement Leiden. Een zaaltje vol vastgoedeigenaren, makelaars en ondernemers die overwegen om zich in Leiden te vestigen kregen een gelikte presentatie die begon met een opsomming van alle projecten waar Leiden momenteel aan werkt of waar in Leiden aan gewerkt wordt. Want de gemeente doet natuurlijk niet alles zelf.

Centrummanager Erwin Roodhart vertelt aan Chris de Waard over de Open Pandendag.

Het stationsgebied, de centrumroute, de bouw van twee ondergrondse parkeergarages en de inrichting van de Lammermarkt als groen cultuurplein. De uitbreiding van de Lakenhal, een nieuw filmhuis, Er leek geen einde te komen aan de lange lijst van projecten die de wethouders Laudy en Strijk hun gehoor voorschotelde. En dan moest het hele Leiden Bio Science Park nog komen. Samen met het Belgische Leuven dé plek voor regeneratieve geneeskunde.

Centrummanager Erwin Roodhart heet de belangstellenden welkom op de Open Pandendag.

Na de presentaties die werden gehouden op de derde etage van het toekomstige warenhuis Hudson’s Bay gingen de ondernemers per Trixtreintje langs allerlei plekken waar ze eventueel hun winkel of bedrijf zouden kunnen vestigen. De nieuwe Catharinasteeg bijvoorbeeld, of het stationsgebied, de Breestraat of de Haarlemmerstraat die volgend jaar ook van gevel tot gevel opnieuw wordt ingericht.

Delen

2 reacties

  1. Kansen voor ondernemers, begin een stichting en laat het werk doen door vrijwilligers
    Zie de Leidse Rederij.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline