Jubilerende Julia van Adrichem te gast in Cultuur071

Onze studiogast is beeldend kunstenaar Julia van Adrichem. Sinds vorige week bestaat ze 50 jaar en dat viert ze met een overzichtsexpositie. Verder komt er iemand langs om de crowdfundingsactie van Bandtalent toe te lichten en hebben we het over de Leidse dag van het kinderboek. Geen Peter Visser deze week, maar gelukkig is ons ‘boekenpanel’ Rutger van der Heijden er wel. Luister hier de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline