Cultuur071 over vroeger, het LIFF en licht surrealisme

Studiogast van Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok is beeldend kunstenaar Tineke Jacobs. Ze exposeerde haar werk van Zoetermeer tot Colorado, en haar discipline is fotografie. Ze is geïnteresseerd in monumentale toepassing van fotografie. Verder is Willemien van Lint er ook, ze komt vertellen over de komende editie van Leiden is OPEN (voor vroeger) en Govert De Kok is er ook (net op tijd), over het filmfestival en welke film heeft hij gezien? En Peter Visser van muziekgezien.blogspot.nl over de muziek tijdens het LIFF. Luister hier de uitzending terug.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline