Leiden is zondag OPEN voor verhalen van vroeger

Leiden staat zondag in het teken van vroeger. Met straattheater, dichters, draaiorgels en themawandelingen wordt het verhaal van de stad verteld tijdens het maandelijkse cultuurfestival Leiden is OPEN dat dit keer wordt georganiseerd door Prokwadraat-Groepswijzer.

Chris de Waard neemt met organisator Frank van Leeuwen van Prokwadraat-Groepswijzer het programma door.

Leiden is OPEN begint om 13.00 uur, de winkels gaan al een uurtje eerder open.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline