Traumahelikopter en brandweer ingezet bij medische noodsituatie

1

Vanmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan het Pergolesipad in Leiden. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. De brandweer kwam met een ladderwagen om het slachtoffer uit de flatwoning op straatniveau te brengen.

Nadat het slachtoffer veilig beneden was, vertrok een spoedtransport begeleid door vijf motorrijders van de politie naar het het ziekenhuis. Een MMT-arts is meegereden met de ambulancedienst om hen onderweg te kunnen ondersteunen. De MMT-arts zal later worden opgehaald door het personeel van de traumahelikopter.’

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline