Cultuur071 over klei, yoga en de vrolijke vrouwtjes van Leiderdorp

Luister nu de uitzending van 22 oktober terug. Wat kun je horen? Olaf Caarls van The Folk Road Show (26 okt. in Gebr. De Nobel); Hans van der Veen om te vertellen over “De vrolijke vrouwtjes van Leiderdorp” en studiogast Odette Frijters, ze is keramiste. Chris de Waard nam gesprekken op die hij had met Dirk van Delft van Museum Boerhaave (wat gebeurt er op dit moment; wanneer gaat het weer open?), Minke Schat van de Lakenhal (wat doet het personeel nu het museum is gesloten?) en David Heijkamp van de Vrijplaats Leiden (crowdfundingsactie “Hart voor de Zaal”. Verder Peter Visser voor de muziek en nog wat korte berichten. Fijn weekend.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline