Rockcafé Lazarus organiseert feestje tegen homohaat

In Rockcafé Lazarus wordt vanavond een roze protestfeestje gevierd. Om tegenwicht te bieden aan de beschadiging van het regenboogzebrapad voor de deur van de kroeg werd het reguliere merdsz-feest omgedoopt tot GayBarMerdsz. “Dus trek je leren pakjes, politiepakjes of adam en eva kostuums uit de kast en kom op de bar liggen voor die bellyshots,” zo laat de organisatie met een vette knipoog weten.

De Merdsz staat voor Melle En Robbert’s Doordeweekse Super Zaterdag. Eens in de zoveel tijd wordt de Merdsz georganiseerd met als insteek dat bezoekers even vergeten dat er zaken als school, een baan of andere verplichtingen bestaan. “Gewoon lekker doen alsof het zaterdag is. De consequenties van deze fantastbare avond voor de dag erna lossen we als volwassen mensen die dag dan wel weer op.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline