Winnaars roodwit-wedstrijd 3 October Vereeniging

Zaterdag werden bij Galerie de Rode Cirkel in de Doezastraat de winnaars bekend gemaakt van de roodwit-wedstrijd van de 3 October Vereeniging. Elk jaar worden roodwit uitgedoste  toeschouwers van de Grote Optocht vastgelegd door een aantal fotografen. uit al die foto’s kiest de jury vervolgens winnaars in een aantal categorieën.

Chris de Waard maakte een reportage van de prijsuitreiking en sprak met enkele winnaars en met Joke van der Poel die de enige echte Drrrie Oktoberrr Trrruien breidt.

Niet alleen de roodwit geklede 3-oktobervierders vielen in de prijzen. Ook enen van de fotografen werd gehuldigd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline