DIOK vs Castricum via livestream te volgen

DIOK staat momenteel vierde in de Ereklasse rugby en ontvangt zaterdag de heren van rugbyclub Castricum. Hoewel Castricum een aantal plaatsen lager staat is het geen tegenstander om te onderschatten. Vorige week maakten zij het regerend landskampioen en koploper Hilversum nog knap lastig. De wedstrijd DIOK – Castricum wordt live uitgezonden door onze partner Vanaf de Zijlijn en is zaterdag vanaf 14.55 uur te volgen op sleutelstad.nl.

Vrijdag sprak Teun de Reede voor het dagelijkse sportprogramma SPORT071 met DIOK-trainer en oud-international Robert Broers. Hij keerde dit seizoen terug naar DIOK om zijn oude club naar een hoger niveau te helpen. Ze spraken over het rugby verleden van Broers, zijn terugkeer bij DIOK en de ontwikkelingen bij de club. Uiteraard blikten ze ook vooruit op komende wedstrijd.

In september sprak Reanne van Kleef al met de andere trainer van Diok, Wilnus Versteijen. Zij blikten toen vooruit op komend seizoen en stonden ook even stil bij het overlijden van oprichter Henk Goddijn.

De livestream is te volgen vanaf 14.55 uur. Na afloop komt de wedstrijd re-live beschikbaar.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline