Werkzaamheden aan Jan van Hout tracédeel centrumroute hervat

Na een korte onderbreking rond Leidens Ontzet is de gemeente weer volop aan de slag met de herinrichting van de omgeving van het Levendaal, de Geregracht en de Oranjeboomstraat. Voor het verkeer is het opletten geblazen. De situatie is momenteel zeer onoverzichtelijk. Vooral op de Oranjeboomstraat en de St. Jorissteeg waar het verkeer om en om gebruik moet maken van slechts één rijstrook.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline