Veertien aanhoudingen tijdens eerste avond 3 oktoberviering

8

De viering van Leidens Ontzet is de eerste avond over het algemeen in goede sfeer verlopen. Dat meldt de politie die in de avond en nacht veertien personen heeft aangehouden. Drie verdachten hadden een nepvuurwapen bij zich. Deze hadden ze bij een kraam op de kermis gekocht. De wapens zijn in beslag genomen en de kraameigenaar heeft de overige nepwapens uit zijn kraam verwijderd.

2016-10-01 23.32.54Vijf personen werden aangehouden wegens een mishandeling op de Lammermarkt. Ook werd er een arrestatie verricht wegens bedreiging met een mes. dat gebeurde op het Kiekpad. Andere aanhoudingen waren voor openbare dronkenschap.

2016-10-01 23.30.45Het was overal erg druk. Het Stadhuisplein was tussen 00.30 en 01.00 uur zelfs enige tijd dicht vanwege de drukte.

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016
Op 1 en 3 oktober doet Sleutelstad net als elk jaar uitgebreid verslag van alle activiteiten rond de viering en de herdenking van Leidens Ontzet. Luisteren dus: naar Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016!

Sleutelstad 3 Oktoberradio wordt mogelijk gemaakt door:
Centrum Management Leiden, Zirkzee Dakwerk, Bunnig & Partners Accountants + Adviseurs, Zorgtalent, Drukkerij de Bink, De Leeuw makelaardij, verzekeringen en hypotheken, Griffioen Precious Presents, HBK Belastingadviseurs & accountants, Zirkzee Wonen en Slapen, Vrouwfit, Kapsones Kappers, Concept Store Eduard Leiden, Du Prie, Schildersbedrijf Labrujère, Het Leidsch Parkethuis, Hoppezak, Beklederij van der Werf, Du Prie bouw & ontwikkeling, Profile van Polanen, Trend Amusement, Leiden Marketing, Lakenhal, Cultuurfonds, Weprint.nl Leiderdorp, Freek van Os.

Delen

8 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline