Politie onderzoekt woningoverval en zoekt getuigen

De politie onderzoekt de woningoverval die vrijdagmorgen rond 10.30 uur op de Meerburgerkade plaatsvond. Vier mannen overvielen een 54-jarige Leidenaar in zijn woning en bedreigden hem met een wapen. De bewoner werd vastgebonden waarna de woning werd doorzocht.

Na een aantal minuten verlieten de verdachten met enkele persoonlijke eigendommen de woning. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Wie getuige is geweest van deze overval of informatie heeft die voor de recherche van belang is, kan bellen met de recherche van politiebureau Leiden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De overvallers waren vier mannen met een getint uiterlijk van ongeveer 30-40 jaar oud,

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline