Woningoverval aan Meerburgerkade

7

Vanmorgen is de politie rond 10.45 uur gealarmeerd voor een woningoverval aan de Meerburgerkade. De bewoner werd door meerdere overvallers overmeesterd en vastgebonden. De politie sloot na de overval de flat af voor onderzoek. Het is nog niet bekend wat er is buitgemaakt.De onbekende daders zijn voortvluchtig en worden gezocht door de politie. Die is met onder andere de hondenwagen en een team van de forensische opsporing ter plaatse. Van de daders is geen  signalement bekend.

Delen

7 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline