3 oktober programma café Jantje van Leiden

2

logo cafe jantje van LeidenLeidens Ontzet vier je komend weekeinde natuurlijk bij café Jantje van Leiden. Met op zaterdag 1 oktober lekker feesten en dansen op het biljart!

Op zondag 2 oktober zorgen Cor, John en Rien tussen 16.00 uur en 21.00 uur voor het nodige spektakel en op maandag 3 oktober begint het feest om 20.00 uur met een optreden van de Baars Speaker Band, da’s dus rock en meer, en het gaat door tot in de kleine uurtjes.  En daarna natuurlijk dansen op het biljart!

 

Kom allemaal gezellig meefeesten in Jantje van Leiden in de Hartesteeg!

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline