Inschrijving 3 October Vereeniging breekt records

2

Nooit eerder kwamen zoveel mensen als vandaag zich inschrijven voor de gratis hutspotmaaltijd die dit jaar op 1 oktober wordt geserveerd. Omdat twee oktober op zondag valt. Er moeten 6827 borden volgeschept worden en dat zijn er 11% meer dan vorig jaar. Ook het aantal haringen oversteeg de inschrijving van 2015. 32.112 tegen 31.000 vorig jaar.

Chris de Waard maakte een video-impressie van de warmste inschrijving ooit.

Meteen toen de deuren van De Waag vanmiddag opengingen werd er overigens nog een record gebroken. Nooit eerder vond de inschrijving plaats met tropische temperaturen. “Nog nooit was de inschrijving zo warm. In De waag 35 graden”, laat haringcommissaris Charles Schulpen weten.

Chris de Waard maakte bijgaande radioreportage van de inschrijving voor Haring, Wittebrood en Hutspot.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline