Veel belangstelling voor seniorenvoorstelling 3 October Vereeniging

Lange rijen bij de Stadsgehoorzaal gisteren. Daar vond, in de entreefoyer waar de 3 October Vereeniging de komende weken haar servicepunt heeft ingericht, de inschrijving plaats voor de seniorenvoorstelling. Dat het druk is, is logisch. De kaarten zijn gratis voor leden van de vereniging en het aantal plekken is beperkt tot 800.

De seniorenvoorstelling is op zondag 25 september in de Stadsgehoorzaal. Voor de pauze staat musicalgezelschap OTIS op het podium, erna treedt Willeke Alberti op. De zangeres vierde vorig jaar haar 60-jarig jubileum als artieste.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline