Servicepunt 3 October Vereeniging feestelijk geopend

Vanmorgen is de viering van het Leidens Ontzet al een beetje begonnen. De opening van het servicepunt van de vereniging was een feestje op zich. Tot aan 3 oktober is het servicepunt open op zaterdagen en woensdagen geopend in de foyer van de Stadsgehoorzaal aan de Breestraat.

Chris de Waard was bij de opening en maakte bovenstaande radioreportage.

Er is een winkeltje met alle noodzakelijke kleding- en andere stukken voor de perfecte drie oktoberbeleving, maar ook kunnen mensen die het nog niet zijn zich er als lid inschrijven, een feestwijzer ophalen of gewoon even binnenlopen om alvast de sfeer te proeven van de komende viering.

Het servicepunt is de komende jaren in de maand september te gast in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Daarmee is de vereniging een beetje thuisgekomen. In 1886 werd de 3 October Vereeniging in datzelfde gebouw opgericht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline