Pop-Up Warenhuis open tot januari volgend jaar

Het tijdelijke warenhuis in het voormalige V&D-pand blijft tot de jaarwisseling open. De nieuwe huurder, Hudson’s Bay, heeft in Leiden veel minder tijd nodig voor de verbouwing van het pand dan in andere steden en dus kunnen Centrummanagement Leiden en het Cultuurfonds Leiden er maanden langer terecht met hun gezamenlijke project.

Chris de Waard in gesprek met centrummanager Erwin Roodhart over de verlenging van het pop-up warenhuis.

Eerder werd al duidelijk dat de pop-upstore tot eind september open kon blijven. Er werd al rekening gehouden met een extra verlenging, maar nu is dus duidelijk geworden dat Hudson’s Bay in ieder geval tot de jaarwisseling nog geen plannen heeft met het enorme gebouw tussen de Breestraat en de Aalmarkt.

Het enige dat nu nog roet in het eten kan gooien is een gebrek aan ondernemers die een tijdelijke winkel in het warenhuis willen openen, maar vooralsnog lijkt dat niet aan de orde. Wel zijn er nog plekken vrij. Belangstellenden kunnen daarvoor terecht bij het Centrummanagement Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline