Fietser en scooterrijder in het ziekenhuis na botsing

5

De scooter en de fiets liepen door de klap ernstige schade op.Vanmorgen zijn om 10.50 uur op de Gooimeerlaan een vrouw op de fiets en een man op de scooter op elkaar gebotst.

Twee ambulances en meerdere politie eenheden werden gealarmeerd. Ter plaatse heeft het ambulancepersoneel de fietser en de scooterbestuurder onderzocht. Vervolgens zijn beide slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

5 reacties

    • Ik ben het volkomen met uw opmerking eens. Ook rijdend op het fietspad, vanaf de W. de Zwijgerlaan, is de kruising met het pad langs de Grote sloot onoverzichtelijk en gevaarlijk. Snoeien is een juiste oplossing.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline