Tuinieren tijdens het Zeeheldenbuurt Parkfeest

1

Het Parkfeest in Leiden kleurt dit jaar groen. Aanstaande zaterdag kunnen bezoekers vanaf 14.00 uur  geïnspireerd worden door bakfietsen met geveltuinen, gratis tuinboeken van de boekenzolder en is er de optie om een ritje te maken met de groensafari waarbij Frank Kalshoven de plannen van de gemeente bespreekt.


Maaike Lek sprak met Annemarie Koopman, bestuurslid van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt.

Buiten de groene activiteiten zijn er ook vele andere activiteiten zoals een knutselclub, een springkussen en een rommelmarkt. “We hebben een parcours voor scootmobielen. We willen de scootmobielen buiten het verdom hoekje halen”, vertelt Annemarie Koopman, bestuurslid van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt. Jong en oud mag een rondje wagen op de scootmobiel en maakt hiermee kans op verschillende prijzen. Ook is er de wedstrijd ‘Heel de Zeeheldenbuurt bakt’ en kan er gevoetbald worden met de Ricardo van Rhijn Foundation.

Meer informatie en een volledige lijst van activiteiten tijdens het Zeeheldenbuurt Parkfeest is te vinden op de website van buurtvereniging de Zeeheldenbuurt.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline