Janneke Brinkman presenteert postzegels in Hortus Botanicus

Janneke Brinkman-Salentijn presenteerde vandaag haar, voor PostNL, ontworpen postzegelvellen. Marketing directeur Ludo Voorn van PostNL overhandigde het eerste vel postzegels de Leidse botanische tekenares in de Hortus Botanicus. Brinkman-Salentijn ontwierp in totaal vier postzegelvellen voor PostNL. Op de postzegels staan tekeningen van bloemen, planten en vlinders uit ieder jaargetij.

Een gedeelte van postzegelopbrengsten uit deze serie gaat naar het Nationaal Ouderenfonds, een organisatie waar PostNL al een lange tijd een intensieve samenwerking mee heeft. Corina Gielbert, directeur van het Nationaal Ouderenfonds, ontving vandaag een waardecheque 50.000 euro vanuit PostNL. De uiteindelijke opbrengst van de speciale postzegels wordt bekend als ze uit het assortiment gaan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline