Politiewagen onderweg naar melding betrokken bij aanrijding

1

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op de kruising van de Voorschoterweg en de Churchilllaan in Leiden Zui-West een personenauto en een politiewagen op elkaar geknald. De politieauto reed met licht- en geluidssignalen richting Voorschoten voor een melding toen het mis ging. Een andere politie-eenheid heeft de melding overgenomen.

De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De agenten bleven ongedeerd. De politie van een andere regio heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline