Flinke kettingbotsing zorgt voor file op A4

2

Op de A4 bij Leiden in de richting van Den Haag vond vrijdagmiddag rond 14.30 uur een kettingbotsing plaats. Minstens zes voertuigen waren hierbij betrokken. Eén persoon raakte hierbij lichtgewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond een lange file op de hoofdrijbaan van de A4 richting Den Haag.

Delen

2 reacties

  1. Maarten de Spek op

    Ondanks de reconstructie een rampen snelweg. Wordt na 2022 helemaal leuk als de Rijnlandroute er ligt. Dan is het van het Rozenplein in Wassenaar tot aan Leiderdorp een file fossiel blik en veel ongelukken. Ga zo door asfaltmaniaken!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline