Brandweer redt paard uit sloot Veurseweg

14

Zaterdagmiddag raakte er in Voorschoten een paard te water. Dat gebeurde halverwege de middag bij het water langs de Veurseweg. Het dier kon niet meer op eigen kracht op het droge komen.

De brandweer probeerde eerst om het paard uit de sloot te trekken. Dat mislukte. Vervolgens werd een traktor ingezet om het dier op de wal te trekken. Na een aantal pogingen lukte dat. Het dier was door het incident flink verzwakt. Overigens lag er zaterdag eerder op de dag ook al een paard in de sloot aan de Veurseweg.

Update: Het paard is alsnog overleden zo laat de bedroefde eigenaresse weten.

Delen

14 reacties

  1. leo en marjo duivenvoorden op

    Het gaat om het zelfde paard. Paard zat ’s morgens in de sloot is er door de brandweer uitgehaald mbv de tractor. ’s middags is de brandweer en de tractor weer ter plaatse gekomen omdat het paard nog niet kon staan en geprobeerd is het paard met behulp van de tractor weer in de benen te krijgen.

    • Nieuws is nieuws, oorlogen worden toch ook verslagen door journalisten, die lopen nooit goed af…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline