Automobilist rijdt sloot in en vlucht

1

Zondagavond is een automobilist op de Oude Spoorbaan bij de Leyhof in Leiderdorp het water ingereden. Toen de hulpdiensten bij de plek van het ongeval arriveerden, bleek de bestuurder hun komst niet te hebben afgewacht.

Via Burgernet deed de politie een oproep om uit te kijken naar een man met een wit shirt en een korte broek die drijfnat en zonder schoenen rondliep. De auto kwam via een lantaarnpaal in de sloot terecht. Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed was en er daarom vandoor is gegaan.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline