Ontmoet Leidse oud-Olympiërs tijdens de Leidse Olympische dag

Topsport Leiden en Leiden Atletiek organiseren aanstaande zondag vanaf 14.00 uur een Leidse Olympische dag op de atletiekbaan in de Leidse Hout. Op een groot scherm kan live gekeken worden naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Verschillende oud-Olympiërs uit Leiden vertellen tijdens de Leidse Olympische dag over hun ervaringen op de Spelen. Ook kan er meegelopen worden met de Leidse Mijl. De Leidse Mijl is de afstand van de Engelse Mijl, maar wordt tijdens de Olympische Dag de Leidse Mijl genoemd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline