Karin Bloemen en Jamai Loman naar Roze Buurt Leiden

22

Leiden krijgt een roze buurt. Althans, voor een dag. Op zaterdag 20 augustus kleurt pop-up wijk De Buurt bij Leiden Centraal roze met een kleurrijk programma bestaande uit sport, films en fun.

Rozettes

Om 15.00 uur wordt er afgetrapt met een volleybalwedstrijd tussen een travestietenteam dat het opneemt tegen een team van bekende Leidenaren.

Een uurtje later starten er in het theater filmvertoningen en treden ook de Rozettes op. Om 17.00 uur is het de beurt aan The Working Girls.

 

 

Ook ’s avonds is er van alles te doen tijdens de roze dag in De buurt. Om 18.00 uur start DJ Dean, om 20.00 uur gevolgd door een live band. Hoogtepunt is om 21.00 ur een optreden van Karin Bloemen en Jamai Loman.

Het roze feestje wordt afgesloten met DJ der Alte die tussen 21.45 uur en 23.00 uur de meest foute hits ten gehore brengt.

 

 

Delen

22 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline