87-jarige maakt helikoptervlucht boven Leiden

Topaz heeft afgelopen zaterdag de hartenwens van de 87-jarige Jhonny Heemskerk in vervulling laten gaan. De bewoner van verpleeg- en behandelcentrum Topaz Overrhyn in Leiden maakte samen met dochter Bianca van der Korf een helikoptervlucht boven Leiden.

Een chauffeur reed de heer Heemskerk samen met zijn dochter naar het weiland in de buurt van Leidschendam, vanwaar de helikopter opsteeg en richting Leiden vloog. Tijdens de helikoptervlucht werd er ook een rondje gevlogen boven de Koninginnelaan in Tuinstadwijk, waar Jhonny vroeger heeft gewoond.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline