Automobilist in het ziekenhuis na ongeluk op Rietschans

2

De ambulance en politie werden maandagmiddag rond 17.30 uur opgeroepen in verband met een ongeluk tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Rietschans in Leiderdorp.

Doordat de automobilist de bocht te ruim nam kwam de personenauto via de stoep op de verkeerde weghelft terecht en knalde op de vrachtwagen. De automobilist werd door de klap uit de auto geslingerd. Het slachtoffer is direct naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline