Politie zoekt met spoed informatie over Leiderdorpse pyromaan

5

De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de serie autobranden in Leiderdorp. Afgelopen nacht werden er tussen 00.30 uur en 04.15 uur op drie plekken in Leiderdorp auto’s in brand gestoken. Van de pyromaan ontbreekt nog ieder spoor.

Het onderzoek naar de brandstichting is in volle gang en om herhaling te voorkomen doet de politie nu een dringend beroep op iedereen die informatie heeft die kan leiden tot de snelle aanhouding van de dader. De politie wil daarom graag weten wie iets heeft gezien op een van de volgende locaties en tijdstippen.

Omstreeks 00.30 uur in de parkeergarage onder winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp, omstreeks 02.00 uur in de Koolmeesstraat in Leiderdorp en omstreeks 04.15 uur in de Heinsiuslaan in Leiderdorp.

De politie wil graag met iedereen in contact komen die ook maar het geringste vermoeden heeft over de dader of daders. Echt alle informatie kan van belang zijn, benadrukt de politie.

 

Iedereen met informatie over de autobranden kan bellen met de politie via 0900-8844.

Delen

5 reacties

    • Piet Pekelharing op

      5, 13, 21, 32, 33, 41 blauw

      Bovenal blijf ik van mening dat de Republiek der 7 Verenigde Nederlanden hersteld dient te worden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline