Grote schade bij meerdere autobranden Leiderdorp

5

De brandweer heeft vannacht in Leiderdorp maar liefst drie autobranden geblust. De eerste brand vond rond 00:25 uur plaats in de parkeergarage van het Winkelhof. Ruim een uur later troffen de hulpdiensten in de nabijgelegen Koolmeesstraat een busje aan dat in vuur en vlam stond. Het is niet uitgesloten dat het om brandstichting gaat.

Rond 4.20 uur moest de brandweer voor de derde keer uitrukken. Dit maal voor een brandende auto aan de Langendijkdreef.

De brand onder het Winkelhof was snel onder controle. Toen de brandweer om 01:50 uur in de Koolmeesstraat arriveerde, kwamen er metershoge vlammen uit het busje. Bij deze brand raakten drie voertuigen zwaar beschadigd.

Delen

5 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline