Leidse haring weer bij de beste van het land

6

Jaar na jaar behoren de haringen van Atlantic Vishandel tot de beste van Nederland in de AD Haringtest. Ook nu weer. De haringen van Gebroeders Simonis uit Den Haag eindigden dit jaar op de eerste plaats met een 10, op de voet gevolgd door de maatjes van Atlantic die een 10- scoren.

2016-07-23 14.44.28De afgelopen drie jaar won de haring van Atlantic de eerste prijs in de AD Haringtest.

 

Chris de Waard ging naar de markt voor een harinkie bij de op-een-na-beste van het land.

Delen

6 reacties

 1. Gek toch. Telkens als ik lees wie de winnaars zijn van de AD haringtest. dwalen mijn gedachten af naar de FIFA uit de tijd van Blatter.

 2. Frans Schroder op

  gefeliciteerd en terecht heb ze hier ook bij Simonis en dus ook geleverd door Atlantic

 3. Piet Pekelharing op

  Atlantic, van harte gefeliciteerd!

  (mede namens de Leidse meeuwen)

 4. Om heel eerlijk te zijn vind ik de haring daar niet eens lekker, ga liever naar de Stevenshof er zit daar een nieuwe viszaak en deze was (hoe vreemd) de beste van Leiden! Nou de haring is lekker vet en perfect schoongemaakt. Dus ik haal daar mijn haringkie 😉

 5. Euh een dikke 10 ? Het is toch een 10- Heeft trouwens elke vishandel wel meegedaan?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline